EVENEMENTEN EN MEER

 

Naast de verkoop van vaten en de in- en verkoop van metalen, is er al enige tijd een nieuwe ontwikkeling binnen H. Blom & Zonen B.V. Onze vaten ziet u steeds meer bij verschillende evenementen en winkels. Mogelijkheden voor de verhuur van vaten voor uw evenement bespreken wij graag met u. Natuurlijk kunt u onze vaten ook aanschaffen als decoratieve blikvanger in bijvoorbeeld uw etalage. Inmiddels hebben al vele zeer creatieve kunstenaars ons gevonden die op geheel eigen wijze onze Ferro, Non Ferro metalen en vaten gebruiken in hun kunstobjecten.

     Hondenmand van oud ijzer          

           http:www.indusigns.nl

     IBC als plantenbak door de Regenboog Groep

               

                                                          

GOEDE DOELEN EN SPONSORING

H. Blom & Zonen B.V. probeert door middel van advertenties en sponsoring ook zijn steentje bij te dragen voor hulp aan diegene die dit hard nodig hebben. Hieronder de oorkondes die wij hebben mogen ontvangen na het plaatsen van een advertentie in een kinderpuzzel en kleurboek waarvan de opbrengst ten goede komt van 63 medische kinderdagverblijven.

 

Oorkonde Goodwill 2018  Oorkonde Goodwill

OUD NIEUWS

 Naast onze plateauweegschaal zijn wij ook de trotse eigenaar van een 60 tons weegbrug. Via een extra inrit is de weegbrug ook voor grote wagens makkelijk te bereiken. Het hebben van een weegbrug vergemakkelijkt het wegen van zwaardere vrachten en is daardoor tijdbesparend. Onze nieuwe aanwinst maakt nu ook wegingen voor derden mogelijk. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. 

  

De ontwikkelingen op ieder gebied gaan snel. Ook onze website was aan een opfris beurt toe. De site is nu "responsive" wat inhoudt dat de lay-out automatisch wordt aangepast aan het beeldformaat. Wanneer u regelmatig een kijkje neemt op onze site blijft u steeds op de hoogte van onze nieuwtjes.

 

Met de komst van onze nieuwe site hebben wij ook goed nagedacht over hoe wij onze product informatie op een handige manier kunnen aanbieden. Wanneer u op het desbetreffende product klikt kunt u ervoor kiezen om de PDF te printen of alleen te lezen. Mocht u na het lezen van de PDF nog vragen hebben aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen.