Weegbrug

weegbrug

Naast onze plateauweegschaal zijn wij ook de trotse eigenaar van een 60 tons weegbrug. Via een extra inrit is de weegbrug ook voor grote wagens makkelijk te bereiken. Het hebben van een weegbrug vergemakkelijkt het wegen van zwaarder vrachten en is daardoor tijdbesparend. Daarnaast kunnen wij nu ook wegingen voor derden realiseren. Of het nu gaat om uw vracht, auto, vrachtwagen, camper of caravan voor het wegen kunt u bij H. Blom & Zonen B.V. terecht. Elke weging wordt zorgvuldig computergestuurd uitgevoerd. Zoek dus niet langer naar een partner voor het wegen van uw voertuig in Amsterdam. Bij ons bent u aan het goede adres.

Wanneer u uw Ferro- en Non Ferro metalen bij ons komt inleveren, meldt u zich eerrst bij onze medewerkers. Indien nodig wegen zij uw voertuig met lading op onze weegbrug. Na het lossen van uw lading wordt uw wagen opnieuw gewogen en vervolgens wordt de financiële afhandeling op ons kantoor geregeld.

Sinds 1912 is H. Blom & Zonen B.V. gerenommeerd expert in metalen, ijzer en verpakkingsmaterialen. Ons bedrijf is door de jaren heen stevig gegroeid en wij blijven streven naar de beste dienstverlening.

Voor meer info kunt u contact op met ons opnemen tijdens kantooruren op telefoonnummer 020-4110487 of per e-mail op info@blomamsterdam.nl