Oud ijzer/metalen in alle soorten en maten

metaal recycling

Hergebruik van Ferro en Non Ferro metalen is een van de oudste wijzen van recycling. Mede omdat het één van de duurzaamste en milieuvriendelijkste wijzen van recycling is.

Met deze vorm, het smelten en opnieuw gebruiken van staal en metalen, is de levensduur oneindig geworden.

H. Blom & Zonen B.V. verwerkt jaarlijks vele duizenden tonnen aan Ferro en Non Ferro metalen. Deze worden geleverd aan onder andere exporteurs, fabrieken en de groothandel, alwaar de metalen weer aan een nieuw leven beginnen.

Zowel buiten op ons terrein van 6000 m2, als in twee van onze drie opslagloodsen, zijn de vloeren vloeistofdicht uitgevoerd met daarin twee olie- en vet afscheiders. Op die manier proberen wij het milieu zo min mogelijk te belasten.

Naast bedrijven kunnen ook particulieren terecht bij H. Blom & Zonen B.V. voor het inleveren van Ferro en Non Ferro metalen. Wanneer u oud ijzer dan wel metalen bij ons inlevert noteren wij uw NAW- gegevens in ons computersysteem. Per 1 januari 2013 is er een legitimatieplicht ingesteld, dit houdt in dat wanneer u koper of koperlegeringen aanbiedt, u zich dient te legitimeren met een geldig indentiteitsbewijs. Voor meer informatie zie onder het kopje "koper ok".

Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.00 uur tot 17.00 uur.

LET OP: ondanks dat wij op verschillende websites worden genoemd, dit zonder onze toestemming, halen wij geen witgoed op bij particulieren.