Schroot, metalen en oud ijzer

 

Oud ijzer

Dé specialist in metaalrecycling Amsterdam.

Ons bedrijf is sinds het ontstaan in 1912 gespecialiseerd in de in- en verkoop van oud metaal en oud ijzer in Amsterdam en omstreken. Wij zijn uw ijzersterke partner als het gaat om het inzamelen en recyclen van oud ijzer en oud metaal in Amsterdam.

Wij werken uitsluitend op een verantwoorde en duurzame wijze. H. Blom & Zonen B.V. heeft de beschikking over een geijkte plateauweegschaal en 60-tons weegbrug. Het gaat intussen om vele duizenden tonnen op jaarbasis die door onze professionele verwerkingstechnieken aan een nieuw leven kunnen beginnen. Wij zijn een gevestigde naam in Amsterdam en onze klanten betrekken wij met name uit de zakelijke markt en bedienen wij veel havengerelateerde industrie, maar ook particulieren zijn bij ons van harte welkom. 

Ons bedrijf is strategisch gelegen in het havengebied van Amsterdam. Wij hebben eigen transportmiddelen en containers die desgewenst op locatie kunnen worden geplaatst. Uw oud metaal kan hierin dan worden verzameld en op gezette tijden met onze vrachtwagen worden opgehaald of geledigd.

Een klantgerichte, no-nonsens dienstverlening hebben wij hoog in ons vaandel staan. Ons team van professionele medewerkers staat daar borg voor. Flexibiliteit, laagdrempeligheid en een persoonlijke benadering van de klant vinden wij heel belangrijk. Wij denken met u mee en onze dienstverlening is steeds op maat. Niet voor niets zijn wij al sinds 1912 hét metaalrecyclingsbedrijf in Amsterdam en omgeving.

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden, onze deskundige en vriendelijke medewerkers staan u graag te woord.